top of page

OM OSS

Vi erbjuder en auktoriserad fullserviceverkstad, finansiering och reservdelar.

Hos oss hittar du även ett brett och noga utvalt utbud av begagnade bilar. 

OM STHLM BIL

På STHLM BIL har vi en idé om att exklusivitet och premium inte bara handlar om pris och märket i fronten utan också om servicenivå, engagemang och värde för pengarna!

Vi är ett familjeföretag där vi vill att alla kunder ska känna sig välkomnade och som hemma, trygga i det att hos oss kan du som kund få hjälp med allt som rör din bil och ha en kontakt för allt och slippa åka runt till olika aktörer när det är dags att göra service, skifta däck, byta vindruta eller göra AC service, vi löser det!

På vår anläggning vid Värmdö Marknad säljer vi nyare begagnade bilar och vår verkstad servar även alla på marknaden förekommande bilmärken samt har ett eget däckhotell för våra kunder. Vi har en växande lokal kundkrets som vi känner lite extra varmt för men vi har även en hel del privatpersoner och företag runt om i hela Sverige som uppskattar att ha EN personlig kontakt som är tillgänglig och som löser allt både innan och framförallt efter köpet på ett smidigt och kundorienterat sätt. På Värmdö finner ni även vårt transportbilscenter som säljer begagnade transportbilar av alla märken.

I Sätra har vi en fullserviceanläggning med auktoriserad HONDA verkstad men även BOSCH auktoriserad bilverkstad som servar alla bilmärken. Vi har även ett stort utbud nyare begagnade bilar som alla är genomgångna och testade för att säkerställa skicket på bilarna innan de säljs vidare till dig som kund. Vi hjälper dig med allt som har med ditt bilägande att göra för att ditt billiv ska bli så enkelt som möjligt helt enkelt.

Varmt välkommen hälsar vännerna på STHLM BIL!

bottom of page